Caspar og Raufoss Fotball sin digitale bøsse

Caspar spiller på Raufoss Fotball Gutter 8 (2016), men har dessverre ikke fått deltatt det siste året. Høsten 2023 fikk han påvist en svulst på lillehjernen og har siden da gjennomgått oprasjoner, stråling og cellegift. I lengre perioder har familien og Caspar bodd på sykehus i Norge og i utlandet.

Annonse:

I julen 2023 feiret hele familien julaften på et familiesenter i Uppsala i Sverige. Caspar og hans familie har gjennom denne perioden fått god kjennskap til hvor mye det vil si at forholdene legges til rette for familier med kreftsyke barn. Årets TV-aksjon har som målsetning om å støtte familier som blir rammet av sykdom ved å etablere familiehus flere steder i Norge.

Det siste året har Caspar besøkt sykehus over 70 ganger i Norge, og han var gjennom 30 behandlinger med stråling på sykehuset i Uppsala. Det sier litt hvor omfattende behandlingen er, og hvor viktig det er å legge til rette for familien når barn som Caspar blir rammet.

Vår keeperhelt, Ole Kristian Lauvli, inviterte Caspar og familien til en garderobeprat om hvordan det siste året har vært, og hvordan TV-aksjonen kan hjelpe andre barnefamilier som rammes av kreft:


 

Raufoss Fotball, Caspar og hans familie ønsker at vi sammen skal vi bidra til at:

  • Familier unngår å bli splittet selv om de bor langt unna sykehuset.
  • Alvorlig syke barn får ha hele familien hos seg i behandlingsperioden.
  • Foreldrene kan ta vare på alle barna sine, seg selv og hverandre.
  • Søsken blir inkludert, sett og ivaretatt.
  • Familiene kan finne ro og får leve et mer normalt hverdagsliv i en vanskelig situasjon.

Vi håper du vil støtte årets TV-aksjon, og still som bøssebærer 20. oktober, og støtter vår Spleis til inntekt for Barnekreftforeningen her!

Annonse fra Obos-ligaen: