Ingen poeng med hjem fra Lillestrøm

Jentene gikk på sitt første tap i serien mandag kveld

Lillestrøm tok ledelsen etter bare ti minutter i LSK-hallen, mandag kveld. Etter en halvtime kom endelig utligningen. Assistert av kaptein Karine Ørud, satte Eline Amlie ballen i mål. Jentene klarte ikke å snu kampen, og fem minutter før slutt satte Lillestrøm spikeren i kista med 2-1 scoringen.

Nå er det fullt fokus frem mot neste kamp. 1.mai tar vi i mot Fredrikstad på Nammo Stadion. Det er rød dag i kalenderen og spådd strålende sol! Møt opp for å støtte jentene. Kampen starter 16.00.

Kampfakta: Lillestrøm - Raufoss  2-1  (1-1)

Scoringer: Karoline Moen Pedersen (10), Eline Amlie (29), Melisa Marie Sutton Ranvik (85)

Laget: Emma Solheim Behrns, Marit Skattebo, Jenny Dahl-Maier, Marthe Dybdal, Sigrid Hoem, Tilla Dahl-Maier, Karine Ørud, Jenny Keiserud, Eline Amlie, Pamina Strand, Nora Garder Smerud