Ingenting stemte da vi tapte mot Levanger

Det er ingen tvil om at vi sliter med å finne veien til nettmaskene om dagen. Mot Levanger ble det tap 0-3.

Nå er det ikke slik at vi sløste bort rene sjansebonanzaen mot trønderne, men nok en gang klarte vi ikke å omsette noen av de sjansene vi spilte oss fram til i tellende resultat. Trønderne, derimot, tok vare på sjansene de fikk og var like effektive som vi var ineffektive.

Gjestene fra Levanger var kvassest de første minuttene, men det tok heldigvis ikke lang tid før vi var spillemessig på høyde med trønderne.

Lauvli sjanseløs

Spesielt sjanserik ble imidlertid ikke de første 45 minuttene på Nammo. Vi yppet oss både på en corner fra Lynum og et frispark fra Nyland Ørsahl midtveis i omgangen, før et mønsterangrep endte ute hos sistnevnte på venstrekanten etter en snau halvtime. Innlegget var Lynum nær å omsette i scoring fra kort hold, men Levanger klarte å avverge til corner på kampens inntil da desidert største sjanse.

Defensivt sto vi trygt og godt inntil Arne Gunnes fikk stå umarkert rett utenfor 16-meteren like før pause. Skuddet nede ved stolperota var Lauvli i Raufoss-målet sjanseløs på.

Nydelig av Ryan

Og da Ryan Lee Nelson «curlet» ballen like på utsiden av krysset bare et par minutter seinere, kunne Levanger gå til pause med ett måls ledelse.

2. omgangen startet med to lange innkast og tre cornere til trønderne i løpet av de tre-fire første minuttene før Ryan Lee Nelson var på farten minutter seinere. Levangers keeper kom imidlertid ut og avverget mesterlig.

Fagernes fikk nesten pannebrasken på et innlegg like etterpå, før Lynum kom alene mot Levangers keeper etter en strøken gjennombruddspasning fra Ryan Lee Nelson. Men heller ikke denne gangen klarte vi å finne veien til nettmaskene.

Baklengs på dødballer

Det gjorde derimot Levanger like etterpå. Ett av mange lange innkast endte på hodet til Arne Gunnes – nok en gang umarkert. Han hadde ingen problemer med å doble trøndernes ledelse.

Og bare for å gni det ekstra inn: På en corner noen minutter før full tid satte Jonas Pereira pannebrasken til og fastsatte sluttresultatet til 0-3.

Og da innbytter Erlend Hustad ikke satte ballen i mål alene med Levangers keeper på overtid, forteller det alt om en kveld der ingenting ville seg for våre gutter.

Raufoss – Levanger 0-3 (0-1)

Scoringer: 0-1 Arne Gunnes (42), 0-2 Arne Gunnes (66), 0-3 Jonas Pereira (84)

Gult kort: Ingen

Tilskuere: 794

Raufoss-laget: Ole Kristian Lauvli – Adrian Hansen, Marius Alm, Jamal Deen Haruna –Jan Inge Lynum (Erlend Hustad 65.), Jakob Nyland Ørsahl, Kodjo Somesi (Torjus Engebakken 65.), Victor Fors, Adnan Hadzic, Ryan Lee Nelson (James Ampofo 76.) – Magnus Fagernes (Andreas Østerud 65.)