Jentene feiret med 5-0 seier!

Raufossjentene hadde ingen problemer med å slå Skeid hjemme på eget kunstgress i ettermiddag! 5-0 viste matchtavla når dommer'n blåste av kampen! Og det ble feiring med gullhatter og ballonger etter match!

Før kamp ble Sigrid Straumsheim Hoem hedret for 100 A-kamper med blomsteroverrekkelse. Jenter fra lekegruppa og J11 var med som maskoter ved innmarsj - og jenter 2012 fra sonelag Vest stilte som ballhentere.

Fra innmarsjen

Kampen var åtte minutter gammel da Pamina Strand puttet vårt første mål, og noen minutter senere er offensive Pamina frampå med nytt skudd - keeper gir retur, og Nora Garder Smerud er selvsagt på pletten og prikker ballen i mål. Etter halvtimen er det Ellen Gravdahls tur til å score, og dermed 3-0 til hjemmelaget.

Raufossjentene kjører på, og produserer flere store sjanser de siste femten minuttene av omgangen, og de skuddforsøkene Skeid byr på ryddet keeper Emma Behrns mesterlig opp i. Flere scoringer blir det imidlertid ikke, og dermed 3-0 til pause.

Over i andre omgang går det bortimot et kvarter før Eline Amlie header inn 4-0. Det blir gjort endel bytter både i pausa og utover i omgangen. Måldronninga Nora Garder Smerud puttet på sitt andre, og vårt mål nummer fem etter 79 minutter, og feiret med en aldri så liten salto! Det er lov når du har scoret 31 mål så langt i sesongen. Tempoet dabber noe mot slutten, men altså kalasseier mot tabelltoeren sier jo sitt...

Oppgjøret ender 5-0. Vel blåst! Gratulerer til spillere, trenere og støtteapparat!