Nok en storseier på hjemmebane!

Hjemmekamp har blitt synonymt med seier for Raufoss-jentene

Det er ingen lag i 3.divisjon som har maktet å ta poeng på Nammo Stadion så langt denne sesongen. Dagens gjester fra Plankebyen var heller ikke nærheten av å stoppe seiersrekken til jentene i gult og svart.

Målfarlige Nora Garder Smerud sendte Raufoss i ledelsen etter bare tre minutter. Fredrikstad kviknet til etter den tidlige scoringen, og jobbet godt for å hindre flere mål i mot. De kom selv aldri til noen målsjanser. På tampen av omgangen økte Merete Berntsen ledelsen og lagene gikk til pause på stillingen 2-0.

Etter to målgivende i første omgang var det nå Pamina Strand sin tur til å skinne! Tre baller i nettet og ekte hattrick ble fasit for unge Strand etter siste 45. Kaptein Sigrid Hoem satte seg også på scoringslista med en scoring i 2.omgang.

Nok en imponerende seier for jentene, og kvaliken kommer nærmere og nærmere. Tabelltoer Skeid spiller hjemme mot Kolbotn 2 i morgen. Her er det lov å håpe på litt hjelp fra de blå og hvite, som trenes av tidligere Raufoss-trener Vetle Vangstuen.

Det er fortsatt 12 poeng igjen å spille om, og mandag 7.oktober går turen til Elverum. Kampen spilles på Elverum Stadion med kampstart 20.15.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Fredrikstad 6-0 (2-0)

Scoringer: Nora Garder Smerud 3', Merete Berntsen 43', Pamina Strand 54', 73', 86', Sigrid Hoem 66'

Laget: Emma Behrns, Jenny Dahl-Maier, Tuva Garder Smerud (Viktoria Langaas 67'), Marthe Dybdal, Eline Amlie, Sigrid Hoem, Sarah Svastuen, Ellen Gravdahl (Emma Brobakken 60'), Pamina Strand, Nora Garder Smerud, Merete Berntsen

Publisert: 28.09.2024
Skrevet av: Tekst: Kjersti Homb Jakobsen/ Foto: Øystein Tommelstad