OBOS-ligaen: Til Ekeberg på søndag

Det snør ofte når Raufoss og KFUM møtes til dyst - det har ført til mye dramatikk og stor underholdning i årenes løp. Snø kan det meget vel også komme på Ekeberg på søndag kl. 15.00.

Annonse:

Vi har kommet til den 27. serierunden i OBOS-ligaen, og turen går til Oslo og Ekeberg. Kong Vinter er i anmarsj, og om det ikke kommer snø så er kulde og frostrøyk nå uunngåelig på denne tida av året.

Sist vi møtte KFUM var på Nammo Stadion i april, med høye snøskavler rundt hele stadion. På våren var det ikke mange som spådde at KFUM, som var tafatte i serieåpningen, nå i sluttspurten skulle være med å knive om direkte opprykk til eliteserien.

Vi vant hele 4-0 hjemme på Nammo Stadion 16.april. 

Tilbakeblikk: Bunnsolid seier mot KFUM

For 26 uker seinere har speidergutta fra Oslo plassert seg på andreplass på OBOS-tabellen hele sju poeng foran KIL på tredjeplass.

Det lukter utvilsomt opprykk for aller første gang for KFUM, som så mange ganger før har kvalifisert seg til play off. De har vært nære - men akkurat ikke nådd opp.

I år skjer det, tror vi helt sikkert. Men først skal vi kjempe med Oslo-gutta om poengene denne runden.

Full tropp 

Jørgen Wålemark disponerer en skadefri tropp til søndagens match, og ingen av våre må sone for gule kort denne runden. Det har blitt jobbet godt på feltet under landslagspausen, og bare latviske Eduards Emsis har vært ute i landskamper i vår tropp forrige uke.

Det tetter seg ytterligere til både i topp og bunn, og med fire kamper igjen å spille, er det fremdeles et rotterace i OBOS-ligaen. Helt i toppen har Fredrikstad allerede sikret opprykket, og helt i bunnen har Skeid rykket ned. Men fryktelig mye er fremdeles uavklart fra midten og nedover... Gutta reiser til Oslo på søndag for å ta poeng.

Vi håper mange gule og svarte supportere både utflytta i Oslo-området og fra Raufoss - møter opp på Ekeberg til kl. 15.00 for å støtte Jamal & Co i denne viktige matchen! 💛🖤

kampbilde KFUM borte 23.jpg

Slik spilles runden:

Lørdag kl. 15.00

Hødd - Sogndal

Jerv - Kongsvinger

Kristiansund - Åsane

Mjøndalen - Start

Sandnes Ulf - Fredrikstad

Søndag kl. 15.00

Bryne - Skeid

KFUM - Raufoss

Moss - Ranheim

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 20.10.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset