Poengdeling etter jevnspilt kamp mot Ranheim

Adrian Hansen scoret for andre kamp på rad, men Ranheim tok med seg ett poeng hjem til Trøndelag etter en jevnspilt og tidvis underholdende kamp på Nammo stadion.

Med Eduards Emsis og Sander Nordbø ute med skader, stoppet seiersrekka på fem kamper etter at Ranheim utliknet til 1-1 kvarteret før slutt. Det etter at Adrian Hansen hadde gitt oss ledelsen på et indirekte frispark fra kort hold etter en times spill i høstmørket over Raufoss.

Sjanserikt

Raufoss var i førersetet fra start mot et Ranheim-lag som la seg lavt de første minuttene på Nammo stadion. Ryan Lee Nelson testet skuddfoten tidlig, men ballen gikk like til side for mål.

Jamal Deen Haruna ryddet opp i forsvaret da Ranheim for første gang yppet seg noen minutter seinere. Like etterpå måtte Ole Kristian Lauvli i aksjon for å avverge baklengsmål.

Elegant flikk

Også Adrian Hansen testet skuddfoten uten resultat, før Kodjo Somesi elegant flikket en corner i bortre stolperot. En stor Ranheim-sjanse ble sløst bort – og alt dette før omgangen var halvspilt.

Ranheim hadde også et skudd i stolpen i en kamp der spillet fortsatte å bølge fram og tilbake med et par pene sjanser til begge utover i omgangen. To angrepsvillige lag som var flinke til å variere presshøyden, klarte imidlertid ikke å få ballen i mål før lagene gikk til pause.

Perlescoring

Lite skjedde etter hvilen før vi fikk et indirekte frispark kvarteret ut i omgangen, etter et tilbakespill fra en Ranheim-forsvarer til egen keeper. Trønderne stablet opp alt de hadde på målstreken, men Adrian Hansen fyrte løs – klin i krysset – og scoret for andre kamp på rad.

Erlend Hustad ble spilt fint igjennom med et kvarter igjen å spille, men klarte ikke å overliste gjestenes keeper.

I stedet var det Ranheim som slo tilbake og utliknet til 1-1 like etterpå. Vi kom ikke nærmere scoring enn et langskudd fra Haruna i klypene på Ranheims keeper, og dermed ble det poengdeling i en jevnspilt kamp på Nammo stadion.

Takk til alle 772 tilskuere som trosset regnet og støttet laget fra tribunene i kveld! På søndag går turen til Oslo og møte med Lyn kl. 16.00.