Raufoss 2 vant 2-0!

Det ble en jevnspilt match på Nammo Stadion i lunsjkampen mellom de to unge lagene - Raufoss 2 gikk seirende ut av oppgjøret med 2-0 og en scoring i hver omgang!

Det var Hødd 2 som hadde spillemessig overtak i starten av kampen, men Raufossgutta hang på og forsvarte seg godt. Etterhvert får vi opp presset, og Simen Øfstbø blir felt innenfor sekstenmeteren på et gjennomløp. Det ble dømt straffespark, og det setter Tobias Sagstuen Andersen sikkert i mål, og dermed 1-0 etter 16 spilte minutter.

Straffescoring ved Tobias Sagstuen Andersen (Foto: Marius Mykleset)

Spillet bølger begge veger utover i omgangen, og i det 40. spilleminutt feller vi en Hødd 2 spiller inne i vårt felt. Det dømmes igjen straffe, denne redder Rino Lund Johnsen til stor jubel! Det sto 1-0 til pause.

Etter pause fortsetter stillingskrigen uten at det produseres de helt store sjansene. Qasem Mohseni spiller fri Andreas Farup på en fin, fin kontring, men Farup får dessverre ikke plassert skuddet som går rett på keeper. Hødd 2 har en avslutning i stanga etter at de spilte seg helt igjennom, og det var viktig for oss.

Det åpner seg opp bakover når Hødd 2 jakter utligning. Andreas Farup sliter seg forbi Hødd 2 forsvaret rett før full tid, og får lagt en strålende pasning til Hynor Gashnjani som uten å nøle setter ballen kontant i mål - spiker'n i kista og 2-0.

Gutta viser veldig mye bra spill både offensivt og defensivt i dag. Moralen i laget var svært god, unggutta tok duellene og gjorde gode valg.

Det var også fint å se unge Joachim Lundhagebakken på banen igjen etter at han har vært ute med skade i lang tid.

Dette var tre griseviktige poeng å få med seg inn i sluttspurten!

Til helgen går turen til Spjelkavik for årets siste Vestlandskamp.

Kampfakta: Raufoss 2 - Hødd 2 2-0 (1-0)

Scoringer: Tobias Sagstuen Andersen 16', Hynor Gashnjani 90'

Laget: Rino Lund Johnsen, Trygve Løberg, Isak Lier-Günes, Kristoffer Linnerud, Tobias S. Andersen, Simen Øfstbø (Joachim Lundhagebakken 68.), Simen Brenden (Tobias Flem 58.), Hynor Gashnjani, Andreas Farup, Håvar Befring, Qasem Mohseni (Hein R.Andreassen 89.)

Gule kort: Joachim Lundhagebakken

Publisert: 02.10.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset