Raufossjentene kjører på!

Tre runder før slutt leder jentene våre 3. divisjonsavdelingen sin med åtte poeng på tabelltoer Skeid. I 4.divisjon har allerede samarbeidslaget Raufoss 2/Vind vunnet sin avdeling.

Annonse:

Det skal veldig mye til for at ikke avdelingsseieren for a-lag damer ikke skal gå i boks med den solide ledelsen de har. Da må det suverene laget vårt "unngå" å få det ene poenget de trenger i løpet av de tre siste matchene - poenget som fjerner all tvil om hvilket lag som er vinneren. 

Og det kommer selvsagt ikke til å skje. 

Engasjert gjeng! Trenerteam og spillere har hatt mye å juble for denne sesongen!
Engasjert gjeng! Trenerteam og spillere har hatt mye å juble for denne sesongen!

På førstkommende mandag går turen over Mjøsbrua for å møte Brumunddal på Sveum kl. 19.30. Med poeng her, blir den minste teoretiske tvil parkert. 

Sjekk tabell og resultater her

Møter Skeid søndag 20. oktober - kom på kamp!

Tabelltoeren kommer også til Raufoss og Nammo Stadion i årets nest siste seriekamp søndag 20. oktober kl. 15.00 til noe som på mange måter blir en seriefinale. Skeid er som kjent det eneste laget som har maktet å slå Raufossjentene denne sesongen, men som selv har snublet litt på oppløpssiden av årets sesong. Vi satser på å ta revansj i denne kampen! Hit inviteres også regionens jentelag og sonelag til toppkamp - og vi håper publikum finner vegen til stadion denne søndagen for å hylle jentene våre!

Jentene møter Grorud på bortebane i aller siste seriekamp som går 27. oktober.

Raufoss 2/Vind avdelingsvinnere i 4. divisjon

Allerede før aller siste kamp, som spilles lørdag 12. oktober mot Kongsvinger 2 er Raufoss 2/Vind avdelingsvinnere. Nesten uavhengig av resultat i denne kampen, ettersom de allerede leder med tre poeng, må KIL 2 slå jentene med mer enn ni mål for at Vang skal kunne vinne avdelingen. Det er ingenting som tilsier at det skal kunne bli en realitet. Det betyr at om a-laget kvalifiserer seg til 2. divisjon vil vi rykke opp med 2. laget.

Sjekk tabell og resultater Raufoss 2/Vind her

Gratulerer til begge lag med en flott sesong - og vi gleder oss til rosinen i pølsa med kvalik i november!

💛🖤

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: