Sandnes Ulf på onsdagskvelden

Jørgen Wålemark har hatt en eventyrlig høst og septembermåned som Raufoss-sjef - han har sammen med spillere, trenerteam og frivillige sanket inn 13 av 15 mulige poeng! På onsdagskvelden tar vi imot Sandnes Ulf kl. 19.00 - og vi vil selvfølgelig ha mer!

Annonse:

Når man legger til at vi vant to kamper i siste del av august, kan vi se tilbake på ei rekke med seks seire og en uavgjort. Det er imponerende av hele gruppa, og er en av de beste rekkene i nyere tid på dette nivået for oss i Raufoss Fotball.

"Høsten den er bære gul og svart" 💛🖤
"Høsten den er bære gul og svart" 💛🖤

Sandnes Ulf har slitt i år

De lyseblå fra Sandnes har hatt en trøblete sesong, og ligger i bunnen av tabellen foran den 26. serierunden. Men, det er ingen grunn til å undervurdere rogalendingene. For med unntak av et par-tre matcher har de gått på ganske marginale tap i mange kamper. Laget har også mange kvalitetsspillere i sine rekker, blant andre gamle kjente for oss på Raufoss, Mathias Belli Moldskred, Markus Aanesland og Herman Kleppa. De har også spilt seg helt fram til kvartfinalen i NM, og møter Levanger til dyst i helga som kommer. Løpet virker å være kjørt for Sandnes i OBOS-ligaen, men det er "håp i hengende snøre".

Vi er helt sikre på at de kommer til Raufoss i mårra for å gjøre alt de kan for å få med seg poeng! Laget skiftet ut trener Thomas Pereira mot Steinar Nilsen etter ferien. Uten at det har gitt særlig uttelling foreløpig.

Det blir med andre ord "business as usual" og et tøft og spennende oppgjør!

Troppen er fit-for-fight!

Vi har hele troppen fra forrige runde på plass i morgen kveld. På grafikken til TV2 kunne det se ut som Victor Fors skulle sonet for gule kort, men det skal han altså ikke. Her hadde man antagelig tatt med et kort fra NM. Gledelig også at James Ampofo endelig er tilbake i troppen igjen, etter en periode med plunder og heft med papirer i UDI. Eduards Emsis er enda ikke i kampmodus igjen, men vi håper han er klar etter spillepausen som kommer etter denne kampen. Siste innspurt tar til 21. oktober med Bryne på Jæren.

Kom på kamp - kle deg godt - kjøp billetter på TicketCo!

Vi håper mange finner vegen til Nammo Stadion i morgen kveld. Oktober er her, og det er tid for både stillongs og boblejakke utover kveldene. Ta gjerne turen innom Pizzabakeren og Retro Bar før kamp for trivelig sosialt samvær med 2830 Gul og svart. Vi trenger dere alle på tribunene! 

Billetter finner du her på TicketCo.

Heia Raufoss! 💛🖤

 

Annonse fra Obos-ligaen: