Seier i Kristiansand

Som ventet ble det en tøff batalje på Sør Arena i kveld - og det ble en relativt jevnspilt match der vi scoret to herlige "gåller" i andre omgang! Det holdt til seier!

Det var stor fart i kampen fra første spark på Sør Arena i kveld. Hjemmelaget Start har hatt en trøblete sesong så langt, og var på offensiven. Vi svarte vertene umiddelbart med herlig kontringsspill, og Jakob Nyland Ørsahl hadde et skudd i tverra før det hadde gått to minutter. Deretter gikk det slag i slag, begge lag hadde gode muligheter - og det gikk fort ute på kunstgresset! Jan Inge Lynum fyrte av et godt skudd, og Nordbø hadde et flott skudd som "alle" så inne, men som gikk i stolpen. Start var tilsvarende hissige på grøten, og forsvaret vårt og Ole Kristian Lauvli hadde mye og henge fingrene i de første 45 minuttene. Kristoffer Hay fikk en smell i ribbeina etter en heroisk inngripen, og måtte også bytte etter drøye 20 minutter. Lagene gikk til pause på 0-0.

Jevnspilt og tøft

Lagene byttet på å ha initiativet utover i andre omgang, og takket være vår solide sisteskanse Ole Kristian Lauvli sammen med Marius Alm & Co i forsvaret vårt som ryddet mesterlig opp - fikk ikke Start hull på byllen.

Etter 73 minutters spill kommer vi på en nydelig kontring der Jakob Nyland Ørsahl på karakteristisk vis kliner ballen hardt i mål! Start må høyere i presset etter scoringa, og det gir oss mer rom å jobbe i. Erlend Hustad gjør en rå jobb med å få med seg ballen forbi Startforsvaret, og for lagt en hard krosser til Jan Inge Lynum som kommer som et prosjektil og setter inn 2-0 fire minutter senere!

Start reduserer på straffe etter 81 minutter.

Gutta spiller rolig og klokt de siste minuttene og drar i land en ny, deilig lagseier! Herlig boys!