SEIER OVER FREDRIKSTAD

En god 2.omgang sørget for seier over Fredrikstad på Nammo Stadion.

Søndag var det klart for jentenes første hjemmekamp i høstsesongen, og det var Fredrikstad som gjestet Nammo Stadion. Kampen startet rolig og var preget av småfeil hos begge lag. Etter 16 spilte minutter tok Fredrikstad ledelsen. Våre jenter kom mer med i kampen og etter en halvtime begynte også de å produsere målsjanser. Eline Amlie, Oda Karoline Skogan og Tonita Tollefsen hadde alle sine avslutninger på mål, dessverre med dårlig uttelling. Fredrikstad puttet pallen i mål en gang til mot slutten av omgangen, men det var offside og lagene gikk til pause på stillingen 0-1.

I andre omgang løsnet det endelig. Jentene var påskrudd fra start og Oda Karoline Skogan utlignet til 1-1 tolv minutter ut i omgangen. Eline Amlie snudde til 2-1, før Sigrid Hoem økte ledelsen til 3-1 på et nydelig langskudd. Oda Karoline Skogan prøvde seg på nok et angrep, og ble felt innenfor 16-meteren. Hun fikk straffe, men gjestenes keeper reddet den. Kampen endte 3-1 og jentene sendte gjestene tomhendte tilbake til Plankebyen.

Et lite skår i gleden var at Tilla Engebakken, som endelig var tilbake fra et langt skadeopphold, måtte ut på båre i 2.omgang. Vi ønsker Tilla god bedring!

Kampfakta: Raufoss - Fredrikstad 3 - 1 (0-1)

Scoringer: Tora Lindskog (16), Oda Karoline Skogan (57), Eline Amlie (77), Sigrid Straumsheim Hoem (79)

Laget: Emma Solheim Behrns, Tuva Aspelien Klevengen, Jenny Dahl-Maier, Marit Skattebo, Tilla Dahl-Maier (Nora Garder Smerud, 45), Eline Amlie, Marthe Dybdal, Tilla Engebakken (Tilla Dahl-Maier, 65, Malin Fuglerud Bjørge, 74), Sigrid Hoem, Oda Karoline Skogan, Tonita Noreng Tollefsen (Silje Rehnstrøm, 90)