seiersrekka fortsetter - feide over Sogndal

Det er ingen tvil om at vi er i dytten om dagen. Mot Sogndal kom høstens tredje, strake seier etter en festforestilling av en fotballkamp.

For hjemme på Nammo stadion åpnet Raufoss best. Allerede etter drøye to minutter testet Sander Nordbø Sogndals keeper med et godt skudd nede ved stolperota. Men minutter seinere ordnet samme Nordbø 1-0 til oss med et vakkert skudd nede ved den andre stolperota.

Pangåpning

Like etterpå smalt det både to og tre ganger i retning Sogndal-målet, før Erlend Hustad kranglet seg fri og økte til 2-0 etter et drøyt kvarter.

Snakk om pangåpning.

Selv om Sogndal spilte seg opp utover i omgangen, var det Sander Nordbø som var nær ved å øke til 3-0 på et nytt, godt langskudd etter en snau halvtime. Og på Sogndals første, store sjanse fem minutter seinere, viste Lauvli i goalen nok en gang at han er blant seriens beste keepere. Dermed kunne vi går til pause med en tomåls ledelse.

To nye perler

2. omgangen startet med at Victor Fors testet gjestenes keeper, før Sander Nordbø fyrte løs en kanon som gikk i nettaket.

Men Sogndal var også med på moroa. Timen var spilt da de skjøt like over, og midtveis i omgangen fikk gjestene lønn for strevet da Emmanuel Mensah fikk fritt leide inn fra høyrekanten og reduserte til 2-1.

Men Erlend Hustad ville ikke ha noe av at sogndølene skulle få med seg poeng hjem. Kvarteret før slutt fyrte han løs fra 25 meter – et prosjektil som gikk inn helt borte ved stolpen.

Og da Sander Nordbø sendte av gårde en ny kanon like før full tid og økte til 4-1, var det ingen tvil. Kvelden tilhørte oss i det høstmørket senket seg over Nammo stadion.

Takk til alle herlige supportere på tribunene - og til alle lagene våre som stilte opp og viste seg fram i verdens fineste farger på stadion i kveld.

Heia Raufoss! 💛🖤

Kampfakta: Raufoss – Sogndal 4-1 (2-0)

Scoringer: 1-0 Sander Nordbø (10), 2-0 Erlend Hustad (16), 2-1 Emmanuel Mensah (67), 3-1 Erlend Hustad (76), Sander Nordbø (88)

Gult kort: Jamal Deen Haruna

Tilskuere: 1369

Raufoss-laget: Ole Kristian Lauvli – Adnan Hadzic, Jamal Deen Haruna, Marius Alm, Victor Fors (Oskar Sangnes 90.) – Jakob Nyland Ørsahl, Sander Nordbø (Yaw Agyeman 90.), Kodjo Somesi, Ryan Lee Nelson (Adrian Hansen 86), Jan Inge Lynum (el Schaddai Furaha 77.) – Erlend Hustad (Magnus Fagernes 77.)