Storseier over Storhamar!

Høstjakta fortsetter for jentene, og i kveld var det Storhamar som virkelig fikk kjørt seg på Nammo Stadion.

Kampen var ikke mange minuttene gammel da Sigrid Hoem ga jentene ledelsen. Like etter fikk vi se et godt slått frispark fra Sigrid Hoem bli headet videre i mål av Ellen Gravdahl. 2-0 og full kontroll etter knapt åtte spilte minutter. Når halvtimen var spilt slo Viktoria Langaas en perfekt corner som Eline Amlie prikket inn i mål med hodet. 3-0 var også stillingen til pause.

Gjestene virket noe friskere etter hvilen, men etter et skudd rett på keeper hadde de ikke så mye mer å komme med. Det hadde derimot våre jenter. Etter nok en god corner fra Viktoria Langaas, headet Merete Berntsen inn 4-0. Toppscorer i 3.divisjon, Nora Smerud, ville være med på moroa og sørget for 5-0. Ikke lenge etter ble det 6-0, signert Merete Berntsen. Så kom kveldens fineste mål; Tremålsscorer Berntsen sendte en perle av et frispark rett i krysset fra drøye 20 meter. 7-0! Berntsen prøvde seg på sitt fjerde mål like etter, og med litt hjelp fra gjestene gikk avslutningen til slutt i mål.

Kampen endte med imponerende 8-0 seier, og i tillegg til å toppe tabellen har jentene nå en målforskjell på 56-11. Om en uke går turen til Ferd arena Hosle, hvor jentene møter Øvrevoll Hosle 2. Kampstart 17.00.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Storhamar 8-0 (3-0)

Scoringer: Sigrid Hoem 3', Ellen Gravdahl 7', Eline Amlie 30', Merete Berntsen 56',72',81', Nora Garder Smerud 63', SM 84'

Laget: Emma Behrns, Jenny Dahl-Maier, Viktoria Brodshaug Langaas, Tuva Garder Smerud, Tilla Dahl-Maier, Eline Amlie (Pamina Strand,70), Sigrid Straumsheim Hoem, Sarah Christine Svastuen, Ellen Gravdahl (Aminda Flatemo, 70), Nora Garder Smerud, Merete Berntsen.

Publisert: 01.09.2024
Skrevet av: Tekst: Kjersti Homb Jakobsen / Foto: Sølvar Flatmo