Super seier i kronekampen!

Vi vant kronekampen 2-1 over Start i ettermiddag! Tre deilige poeng inn på kontoen! Herlig gutter! Takk også til alle elleville 1305 tilskuere på tribunene!

Det var Markus Johnsgård som skaffet oss straffe etter at han ble felt etter bare fem minutter spilt på Nammo Stadion. Loris Mettler satte den velplassert og sikkert i mål bak Starts keeper. Start hadde mye ball i laget utover i omgangen, men produserte lite farligheter. Vi hadde heller ikke de store mulighetene, og lagene gikk til pause med Raufoss-ledelse 1-0.

Andre omgang fortsetter litt i samme sporet, begge lag forsvarer seg godt, og det er vanskelig å komme igjennom. Keeperne plukker enkelt det som kommer begge veger. Etter 60 minutter spiller Loris Mettler igjennom Markus Johnsgård, som løper fra "alt og alle" som det heter - runder tilslutt keeper og setter ballen i mål. Dette til vill jubel fra tribunene på Nammo Stadion!

Få minutter senere reduserer Start på et skudd nede ved stolperota der Lauvli nok ikke hadde full oversikt. Det ble naturlig nok mer nerve i kampen etter reduseringen, men det var Raufossgutta som laget de største sjansene. Pene Raufossangrep endte med skudd over og til side for mål.

Litt nerver ble det mot slutten, men kaptein Lauvli og kompani red stormen av! Velfortjent seier ble det utvilsomt!

Takk til vårt nydelige publikum! Velkommen tilbake på onsdag. Da er det ny serierunde på Nammo Stadion, vi tar imot Sogndal kl. 18.00.