Tidlig baklengs ga bortetap mot tabelltoer Bryne

Det hjalp ikke at vi gjorde en god kamp og hadde fortjent i hvert fall ett poeng på Jæren. Tabelltoer Bryne vant 1-0 takket være en tidlig scoring på eget gress.

For hjemmelaget fikk en pangstart på kampen. Under fem minutter var spilt da Sjur Jonassen møtte et innlegg fra høyre med pannebrasken og sørget for en tidlig ledelse til jærbuene.

Akkurat der var ikke våre «bakerste menn» helt våkne.

Testet skuddfoten

Vår første sjanse kom da Sander Nordbø testet skuddfoten etter et snaut kvarter. Avslutningen gikk imidlertid rett på keeper. Det gjorde også Erlend Hustads forsøk like etterpå.

Sander Nordbø forsøkte seg på nytt snaut midtveis i omgangen, men nok en gang reddet Brynes keeper til hjørnespark. Og nå var vi med på notene for fullt, etter å ha blitt spilt lave av et høyt pressende hjemmelag i starten av kampen.

Sjansefattig

Utover i omgangen bølget spillet fram og tilbake, uten at noen av lagene klarte å spille seg til de store sjansene. Dermed kunne Bryne gå til pause med ett måls ledelse.

Etter hvilen fortsatte kampen i samme spor. To godt organiserte lag – og langt mellom de store sjansene. Hustad forsøkte seg på en heading etter innlegg fra Fagernes midtveis i omgangen, men ballen gikk utenfor mål.

Kongsvinger neste

Og selv om gutta jobbet og sleit til fløyta gikk, klarte vi ikke å få hull på byllen og måtte reise tomhendte hjem fra den fjerde siste serierunden i årets OBOS-liga.

I neste runde venter Kongsvinger hjemme på Nammo stadion lørdag 26. oktober kl. 16.00. Vi ses der!

Kampfakta: Bryne – Raufoss 1-0 (1-0)

Scoringer: 1-0 Sjur Jonassen (5)

Gult kort: Jan Inge Lynum

Raufoss-laget: Ole Kristian Lauvli – Kristoffer Hay, Jamal Deen Haruna, Adnan Hadzic – Victor Fors, Sander Nordbø, Adrian Hansen, Jakob Nyland Ørsahl (Adan Hussein 81.) – Magnus Fagernes (Kodjo Somesi 71.), Jan Inge Lynum – Erlend Hustad (el Schaddai Furaha 75.)