Til Bislett på søndag!

Sist vi møtte Lyn hjemme på Nammo Stadion kunne Albert og supporterne våre feire en herlig 1-0 seier sammen med gutta! Vi ser fram til returoppgjøret på ærverdige Bislett Stadion søndag kl. 16.00

Annonse:

En sylfrekk scoring av Jan Inge Lynum sørget for tre poeng på Nammo Stadion i mai. 

- Kanskje ikke blendende vakkert, men disiplinert og godt organisert, skrev vår medarbeider Tommy Gullord på Raufossfotball.no.

Ta et tilbakeblikk her: Lynum matchvinner mot Lyn

I sin første sesong i OBOS-ligaen siden 2010 har Lyn imponert stort. Før den 25. serierunden har den tradisjonsrike Oslo-klubben sanket 36 poeng og har hele 16 plussmål, og er helt klart med i racet for å sikre seg en kvalik-plass. Jan Halvor Halvorsen har siden han tok over trenerjobben i Lyn i 2022, ledet laget til to opprykk. Lyn har et poeng mer enn oss, og vi er tabellnaboer før runden spilles. Vi ble som kjent trukket et poeng av klubblisensnemnda tidligere denne uka. 

Vi har hatt en eventyrlig høst så langt, og det er ingen grunn til å bremse nå. Gutta strutter av selvtillit på banen, og kvalik er målet. Det ser ut til at Vålerenga rykker direkte opp flere runder før ligaen er ferdigspilt, og at Bryne med stor sannsynlighet vil følge med opp i eliten. Bak er det flere lag som er påmeldt i racet om de fire kvalikplassene.

Det er utvilsomt en tøff match som venter gutta våre søndag på naturgresset på Bislett - men vi har trua på at Jørgen og gjengen er godt forberedt og vil "gønne på" i hovedstaden!

Bli med til Oslo!

Supporterklubben 2830 Gul og svart arrangerer tur med buss, sponset av Mortens Cafe på Amfi Raufoss. Bussen er sannsynligvis fullbooket, men sjekk facebooksiden deres for siste nytt.  2830 på FB

Før kampen vil det også bli ekstra aktivitet og underholdning for de yngste inne på Bislett. Lyn åpner dørene til OBOS-Fanzone kl 13.30 og det lønner seg å komme før 14.00. 

Raufossfotballens utflyttede venner (RUV) inviterer også til samling før kamp på restauranten Heim på St. Hanshaugen. Her ligger det an til særdeles hyggelig oppladning - både for folk som kommer med buss og på annen måte. Vi setter stor pris på det sosiale felleskapet dere skaper og den herlige støtten fra tribunene! 💛🖤

Info om billetter mm. på Bislett

Troppen mot Lyn

 

Troppen er intakt siden forrige runde, og i tillegg er Sander Nordbø tilbake etter skaden han fikk i Levanger. Eduards Emsis er fremdeles ute, men det meldes fra trenerteamet at han "er på gang" om ikke så lenge.

Vi stiller med: Ole Kristian Lauvli, Petter Eichler Jensen, Kristoffer Hay, Jamal Deen Haruna, Marius Alm, Adnan Hadzic, Adrian Hansen, Oskar Sangnes, Victor Fors, Jakob Nyland Ørsahl, Yaw Agyeman, Adan Hussein, Sander Nordbø, Kodjo Somesi, Ryan Lee Nelson, Jan Inge Lynum, Erlend Hustad, Magnus Fagernes, el Schaddai Furaha

Slik spilles runden

 

Lørdag kl. 16.00 med resultater:

Aafk - Mjøndalen 0-1

Bryne - Moss 3-0

Kongsvinger - Vålerenga 2-2

Ranheim - Levanger 1-1

Sandnes Ulf -Start 0-4

Stabæk - Sogndal 2-0

Åsane - Egersund 1-2

Søndag kl. 16.00

Lyn - Raufoss

 

Allerede på onsdag 2. oktober er det ny match. Da tar vi imot Sandnes Ulf til den 26. serierunden hjemme på Nammo Stadion kl. 19.00.

💛🖤

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: