Tre deilige poeng med inn i sommerferien!

I strålende sol og med hardt arbe' tok gutta hjem en deilig trepoenger etter å ha slått Start 2-1 hjemme på Nammo Stadion i kveld!

Kampen startet på værst tenkelige måte med at sørlendingene prikket inn mål allerede etter 4 spilte minutter, og hadde også et spillemessig overtak i første delen av omgangen. Deretter kom vi mer og mer, Lynum hadde først en gigantmulighet etter et strøkent angrep etter halvtimen, skuddet blåste imidlertid utenfor. Gutta jobbet seg mer og mer inn i matchen, og da Jakob Nyland Ørsahl dundret inn 1-1 etter 40 spilte minutter var det fullt fortjent.

Over i andre omgang fortsetter vi å presse på, og Erlend Hustad kjemper til seg ballen inne i feltet - får ballen videre via Kodjo Somesi til Ryan Lee Nelson som ikke gjør noen feil og smekker på lekkert vis inn 2-1 etter 56 minutter.

Utover i omgangen bølger spillet fram og tilbake - begge lag har eventyrlige muligheter, og med heroisk keeperspill fra vår egen Ole Kristian Lauvli og et kompakt forsvar - sikrer vi oss disse deilige tre poengene med oss inn i sommerpausen!

Takk også til et herlig publikum! 2830 hørtes langt oppe i Vestumenga!

Neste kamp spilles 20. juli mot Stabæk hjemme på Nammo Stadion.