Vestover for gutta

Jørgen Wålemark har ledet laget vårt gjennom august til fire seire av fem mulige. Kamp nr. seks - og ukas tredje match - spilles søndag kl. 17.00 mot Åsane i Bergen.

Annonse:

Vi har vært vitne til et Raufoss-lag som har en vanvittig arbeidsmoral i alle ledd. Selvsagt har vi sett enkeltprestasjoner og x-faktor - men det er likevel laget som helhet og kollektivet som har vært helt avgjørende for  kruttsterke resultater og evnen til å skape "magi" i begge ender av banen. 

OBOS-ligaen er marginenes liga, og med et tett kamp-program er det  viktig med kvalitet i restitusjonsjobben for å kunne gå ut på banen med nok energi og fokus. For alle lagene i OBOS er beintøffe motstandere,  Åsane i Bergen er utvilsomt ingen walk-over for gutta våre. 

Vi må klare oss uten "Big man" Jamal Deen Haruna denne runden, som soner for fire gule kort, samt Jakob Nyland Ørsahl som fremdeles er ute med skade. Trener-teamet disponerer likevel en solid 17-mannstropp til den 21. serierunden i vest.

Gjensyn med Mame og Idar

Åsane gikk på et knepent 1-0 tap mot Start på Sør Arena i midtuka, og har vunnet to av fem mulige kamper nå i august. Begge seiere hjemme på Åsane Arena. Det blir gjensyn med Mame Mor Ndiaye som er toppscorer for bergenserne så langt i år med åtte mål, og med keeper Idar Nordby Lysgård som alltid i kampene mot Raufoss henter fram et ekstra gir. Det endte 0-0 i et jevnspilt første møte mellom lagene på Nammo Stadion i vår.

Det er ikke mye å lure på, det blir garantert en tøff batalje på søndag for gutta våre mot et lag i poengnød nest nederst på tabellen.

Kampen vises på TV2 Play og på Direktesport i OA/Amedia, i tillegg er Terje Solbakken som alltid på plass og overfører lyd for Radio Toten. Vi håper utflyttede totninger i Bergen og omegn  finner vegen til Åsane Arena søndag, der det også er gratis inngang, OBOS-arrangement og trivelige aktiviteter for små og store før kamp.

Heia Raufoss! 💛🖤

Slik spilles den 21. serierunden

Søndag 27. august:

Ranheim - Start (kl. 15.00)

Øvrige kl. 17.00:

FFK - Hødd

Jerv - Bryne

KIL - KFUM

Sandnes Ulf - Mjøndalen

Sogndal - Skeid

Åsane - Raufoss

Mandag 28. august:

Moss - KBK (kl. 19.00)

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 26.08.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset