Vi fyrer opp til innspurten i OBOS-ligaen!

På mandag er vi i gang igjen - det gjenstår fire kamper i OBOS-ligaen 2024. Og ettersom klubblisensnemnda tidligere i dag ga oss tilbake poenget de tok - er vi allerede sikret spill i OBOS-ligaen i 2025!

Annonse:

Klubben anket avgjørelsen som ble fattet etter at vi selv etter hvert oppdaget en viktig feil i rapporteringen vår. Klubblisensnemnda anerkjente opplysningene, og reverserte altså beslutningen sin.

Sjekk saken fra NFF her

Med 40 poeng fire runder før slutt er det ingen av bunnlagene som kan "ta øss att" uansett om de alle skulle vinne alle sine fire matcher og vi tilsvarende skulle tape våre. Det er betryggende, men nå er det best mulige plassering vi må gå for. 

På kvalikplass før sluttspurten

Et poeng gir oss ny plassering på tabellen, vi er inne på 6. plassen og Jørgen Wålemark & Co kan rette blikket oppover. Kvalikplass er definitivt målet for spillere, trenere og klubben.

Jørgen kan smykke seg med tittelen månedens trener for september. TV2 og Norsk Toppfotball tildelte vår favorittsvenske tittelen etter fire seire og en uavgjort kamp i september. Gutta vant også de to siste kampene i august, så status nå er at vi faktisk ikke har tapt siden 11. august. Trenerteam og støtteapparat fortjener all den skryten de får. Folk er så til de grader på jobb!

Det har vært en sann glede å se spillerne våre prestere på høyt nivå, mest av alt imponerer det velsmurte kollektivet der alle jobber for hverandre og laget. 

Slik spilles de siste kampene - tøft program

Det er ingen enkle oppgaver som venter gutta våre framover. Først ut er tabelltoer Bryne på Bryne Stadion mandag 21. oktober. Bryne har stø kurs mot direkte opprykk, og har kun tapt en hjemmekamp i år. 

Deretter tar vi imot Kongsvinger hjemme på Nammo Stadion lørdag 26. oktober. Gutta fra skogene har samme poengsum som oss, og kriger om en av kvalikplassene.

Så går turen til Melløs og nok en naturgressbane, søndag 2. november. Moss har gjort en imponerende sesong og har inntatt 3. plassen på tabellen.

Siste kamp spilles mot nedrykkstruede Mjøndalen på Nammo Stadion søndag 9. november. Ole Amund Sveen & Co må opp i ringa om de brune skal overleve - så får vi se hvor vi er i siste serierunde i antatt snøføyke på Toten.

Dette blir spennende. Høsten den er bære gul og svart - vil du vara mæ så heng på! Heia Raufoss! 💛🖤

 

Annonse fra Obos-ligaen: